VIZURA – ŽELEZNIČAR 3:2 , SREBRO U SUPER KUPU

Vizura je večeras u Rumi, savladala Železničar iz Lajkovca rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 22:25, 25:22, 25:17 i 15:12, posle 123 minuta odlične i uzbudljive igre.

Ovom pobedom, odbojkašice Vizure, aktuelne šampionke države, osvojile su večeras prvi trofej u sezoni, titulu pobednika VI Super Kupa Srbije 2018. Ovo je peti osvojeni pehar Super Kupa Srbije za Vizuru.

Vizura je stigla do trofeja posle preokreta i izgubljena prva dva seta. Železničar je dominirao na početku meča, a zatim prepustio inicijativu Vizuri, koja je na pravi način to iskoristila.

Utakmicu u dvorani SC “Ruma” posmatralo je 500 gledalaca, a sudili su Dejan Rogić i Aleksandar Petrović. Publika Rumi imala je priliku da uživa u sjajnoj odbojci.

Nakon utakmice, uručen je trofej pobedniku Super Kupa Srbije i zlatne medalje odbojkašicama Vizure.

Goran Ćato, delegat Skupštine OSS, predao je Ivani Lazarević, kapitenu Železničara, trofej namenjen finalisti Super Kupa Srbije, a Zlatko Petrović, delegat Skupštine OSS, i Petar Bogunović, delegat Skupštine OSS i predsednik OSV, predali su srebrne medalje odbojkašicama Železničara.

Related posts