DUHOVNA TRIBINA

Duhovna tribina na temu ” Vodič kroz jevanđelje” u organizaciji Gradske biblioteke Lajkovac održaće se u petak 21. septembra od 18 časova u Svečanoj sali Gradske kuće.

Besednik je prota Srboljub Molović, a domaćin večeri mr Daren Milivojević.

“Nastavljamo sa dušekorisnim književnim programom kojim u petak, 21. septembra 2018. godine, u 18 sati u Velikoj sali Opštine Lajkovac, svim sugrađanima želimo da prenesemo živu reč vrednog pastira, prote Srboljuba Molovića, koji svedoči kako bodrost i svežina duha ne jenjavaju sa poznim godinama, i kako starost i bolest ne mogu da pobede marljivu odgovornost služenja Hristu.

Nakon književne večeri koju su mnogi poneli u srcu, prota Srba ponovo besedi. Da bi nas poučio najvažnijoj knjizi “Svetom pismu”, on će tumačiti odlomke iz Svetih Jevanđelja, upućujući nas kolika je blagodat njihovog čitanja. Odgovore na mnoga pitanja na koja često ne nalazimo odgovore, kriju premudrosti Hristovih reči, kome se molimo da otvori oči našega uma kako bismo posejali ovo seme mudrosti u našim srcima”, rekao je u ime organizatora mr Daren Milivojević.

“Najavom i organizacijom ovog događaja, nećemo naštetiti nikome, a možemo mnogima pomoći”, dodao je Daren, kako to skromno sroči, prvi po odgovornosti, a poslednji po zaslugama.

Related posts