ROSIĆ TRENER KOŠARKAŠA ŽELJE

Nakon šest sezona na klupi lajkovačkog muškog Košarkaškog kluba Železničar, došlo je do rastanka izmedju dosadašnjeg trenera Nebojše Mirosavića i kluba.

Novi trener lajkovačkih košarkaša je mladi Lajkovčanin Marko Rosić, koji je prošle sezone predvodio ekipu KK Ub, u drugoj Srpskoj ligi Zapad. Rosić je u dosadašnjim sezonama predvodio mladje selekcije kluba Železnicara.

Trener Rosić je za portal LAJKOVAC NA DLANU ovim povodom rekao:

“Pre svega sam zahvalan starijim igračima u klubu, kao i bivšim igračima kluba, koji su mi dali podršku da u narednom periodu predvodim klub koji dozivljavam kao svoju drugu kuću. Moja lična ambicija kao trenera, a i ljudi koji su podržali priču je, da se u sezoni koja je pred nama šansa pruži igračima rodjenim 1999. godine i mladjima iz naše škole, kao i svim ostalim igračima sa teritorije opštine Lajkovac. Trenutno se na spisku za novu sezonu nalazi 20 igrača koji su prošli selekcije kluba, a neki su još u kadetsko juniorskom pogonu. Pored razigravanja mladjih igrača, cilj nam je da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i da privučemo publiku u velikom broju. Start priprema za novu sezonu je u četvrtak, sa pocetkom u 21 čas, u lajkovačkoj Sportskoj hali.”

Related posts