“AGAPE” U LAJKOVCU

U petak uveče ( 20. jula) od 19 sati, u organizaciji lajkovačke biblioteke, u Gradskoj kući gostuje Aleksandar Gajšek, autor poznate emisije „Agape“ koja se godinama emituje na TV Studio B. Razgovor će voditi mr Daren Milivojević.

Kao voditelj emisije ,,Agape” na Studiju B, Aleksandar Gajšek vodio je razgovore sa velikanima srpske inteligencije. Emisija koja iskače iz šarenog programa današnje televizije pokazuje drugu, nepravedno skrajnutu, riznicu srpske prosvećene duhovnosti, koja se opire svim menama društvenih trendova i moda.

“Tri objavljene knjige razgovora, zapravo su poruke u boci da se ne zaboravi najvažnija stvar koja sve objedinjuje, a to je ljubav. Trpeza ljubavi je postavljena, svi ste na nju pozvani,” kaže u ime organizatora i domaćina večeri Daren Milivojević.

Da podsetimo, u okviru manifestacije “Dani Lajkovca”, Gradska biblioteka Lajkovac večeras od 19 sati u velikoj sali Gradske kuće organizuje predstavljanje knjige ,,Peške kroz Svetu goru” hodočasnika i planinara Nenada Andrića. O knjizi će govoriti autor i protojerej Radomir V. Popović.

Serijal događaja u organizaciji lajkovačke biblioteke, u okviru manifestacije “Dani Lajkovca”, započet je gostovanjem prof. dr Radivoja Radića, a veče je bilo posvećeno Vizantiji.

Related posts