PROSLAVA VIŠEG RANGA

Fudbal, najvažnija sporedna stvar na svetu, ujedinila je celu selo na proslavi povodom ulaska fudbalskog kluba u viši rang takmičenja!

Naime FK Rubrribreza je prvak Međuopštinske lige, čime se plasirao u viši rang takmičenja.

„ Nakon tri godine, FK Rubribreza je uspeo da savlada sve prepreke, da bude prvi u Međuopštinskoj ligi i da uđe u Okružnu ligu. I prethodne dve godine ovaj klub je imao ekipu i rezultate za viši rang takmičenja, ali sticajem okolnosti to je osujećeno. I pored svih i ovogodišnjih pokušaja mahinacija, FK Rubribreza je titulu prvaka izvojevao na jedan sportski i korektan način i uspeo da se plasira u viši rang,“ rekao je Jagoš Lončar, predsednik FK Rubribreza.

FK Rubribreza ima jedan od boljih terena u Kolubarskom okrugu, pogodan za takmičenja u zoni. Što se daljih planova kluba tiče, oni su skromni i realni: ideja je da probaju da ostanu u upravo izvojevanom rangu takmičenja, nemaju ambicija za viši rang , jer, kako kažu, ova ekipa upravo to može da iznese.

Novoizgrađen i lepo uređen Seoski dom i igralište su mesta koja rado i često okupljaju meštane Rubribreze. Tako je bilo i ovoga puta.

Proslava je organizovana, onako narodski, pod šatrom, uz večeru i muziku, i uz prisustvo brojnih gostiju. “Došli su svi koje smo pozvali”, kažu organizatori proslave, ponosni što su okupili ljude da se druže i proslave uspeh kluba.

Related posts