STAND UP KABARE MIODRAGA STOŠIĆA

U ponedeljak 2. aprila od 20 časova, u organizaciji Kulturnog centra ”Hadži Ruvim”, u velikoj sali Oštine Lajkovac, biće prikazan stand up kabare Miodraga Stošića „NASMEJ SE, POKAŽI ZUBE“.

„Nasmej se, pokaži zube“ je veče stand up komedije i šaljivog rokenrola, autorskog karaktera. Sve materijale potpisuje Miodrag Stošić, humorista, radio voditenj i pisac, a performans izvodi uz pomoć svojih prijatenja.
Ovaj nastup tematski pokriva fenomene modernog vremena u kojem naše društvo pokušava da živi i obrađuje ih na šanjiv način. Priča se o tome kako funkcionišemo u svetu društvenih mreža u svetu gde lakše odemo na mesec nego kod prvog komšije na kafu. Da li smo dospeli u fazu postojanja gde svi žele da postanu selebritiji?
Nekad smo morali nešto da uradimo pa postanemo poznati a danas kao da prvo moramo da postanemo poznati da bi smo nešto uradili. Da li je to normalno?
Čemu se smeju Srbi i narodi na Balkanu? Da li i dalje, u 21. veku živimo u svetu predrasuda i stereotipima viceva?

Osim stand up komedije i muzike, biće predtavnjene i šanjive pesme iz opusa „Evo zašto se nisam oženio i druge pesme“.

Pored humorističkog dela, kabare sadrži i inserte iz književnog i poetskog opusa autora. Čućete delove knjiga „Mis mokre oči“ i „Mačka bez jedne cipele“.

Related posts