DOČEKALI ASFALT

Radovi na asfaltiranju puta za Brkiće u Ratkovcu, konačno se privode kraju. Meštani zaseoka Brkići dugo su čekali na asfaltiranje ovog puta, a višegodišnje čekanje konačno se isplatilo. U pitanju je vrlo nezgodna i zahtevna deonica, koja je meštanima uistinu predstavljala veliki problem.

Radove vredne 6,5 miliona dinara, koje finansira opština Lajkovac, izvodi preduzeće “Kolubara Građevinar”. Asfaltira se deonica u dužini od 520 metara.

Goran Gavrilović iz Ratkovca, inače član opštinskog veća, kaže da je ovo dokaz da opština ulaže ravnomerno sredstava u razvoj i samog gradskog jezgra i seoskog područja.

“Opština Lajkovac je iz budžeta za ovu godinu izdvojila 30 miliona dinara za uređenje i rekonstrukciju puteva na teritoriji opštine”, podsetio je Andrija Živković predsednik opštine Lajkovac, prilikom obilaska radova u Ratkovcu.

“Prvi lepi dani u ovoj godini omogućili su nastavak započetih poslova iz prošle godine. Planiranom dinamikom privode se kraju radovi na asfaltiranju puta u Brkića kraju u Ratkovcu. Nakon završetka posla na asfaltiranju ove deonice, firma “Kolubara Građevinar” završiće tokom aprila meseca i trotoare u ulici Dimitrija Tucovića u Lajkovcu i asfaltiranje puta za Ivkoviće u Bajevcu,” najavio je ovom prilikom predsednik Živković.

Related posts