BEZ VODE DO 15 ČASOVA

Po nezvaničnim informacijama iz lazarevačkog komunalnog preduzeća, koju smo dobili tek jutros u 07:30 časova, do isključenja vode u Lajkovcu došlo je usled izvođenja radova na sanaciji curenja vode u šahti kod Pepeljevačke rampe. Pretpostavlja se, da će redovno vodosnabdevanje za građane Lajkovca biti uspostavljeno do 15 časova.

 

JP “Gradska čistoća” Lajkovac obezbedilo je cisterne  za snabdevanje vodom građana na teritoriji opštine Lajkovac . Jedna cisterna biće locirana na platou Železničke stanice.

I pored zakonske obaveze, po kojoj je lazarevačko komunalno preduzeće dužno da 24 sata ranije obavesti o isključenju vode lajkovačko komunalno preduzeće, a time i građane Lajkovca, u poslednje tri godine to se ni jednom nije dogodilo. “Takvo kaubojsko ponašanje je nedopustivo”, opšti je komentar u Lajkovcu.

 

Ne postoji ni jedan razuman razlog, da građani Lajkovca ne budu blagovremeno obavešteni o isključenju vode, koje je više nego očigledno bilo planirano od strane lazarevačkog komunalnog preduzeća, kaže rukovodstvo lajkovačkog komunalnog.

Related posts