UBEDLJIVA POBEDA SNS

SNS ostvarila je ubedljivu pobedu na današnjim izborima za Savete Mesnih zajednica u opštini Lajkovac, u svih 18 mesnih zajednica!

Vladan Kostič, predsednik Opštinskog odbora SNS Lajkovac, rezimirajući ostvarene rezultate i pobedu , zahvalio se svima koji su izašli na izbore za Savete Mesnih zajednica i podržali kandidate SNS.
“Od 18 mesnih zajednica, mi smo u svih 18 mesnih zajednica pobedili. Od 122 kandidata za mesta u Savetima mesnih zajednica, izgubili smo četiri ili pet…ne znamo još zvaničan rezultat.Četiri smo sigurno izgubili. To je odličan rezultat, koji se nije zabeležio. Taj rezultat retko ko da je zabeležio! Hvala svima, koji su glasali za kandidate SNS”, rekao je vidno zadovoljan ubedljivom pobedom Vladan Kostić, lider lajkovačkog OO SNS.
Kostić je napomenuo i da su ubedljiva pobeda SNS i činjenica da će svi predsednici mesnih zajednica biti iz SNS, svojevrsna garancija i dobra polazna osnova da se Savetima Mesnih zajednica vrati ugled i pripadajuća im uloga.
Izlaznost na današnje izbore za Savete Mesnih zajednica u opštini Lajkovac bila je očekivana, a o procentu izlaznosti očekuje se zvaničan rezultat.

Related posts