SNS SPREMNA ZA IZBORE

U velikoj sali Gradske kuće, predstavljeni su kandidati za Izbore za Savete Mesnih zajednica na teritoriji Opštine Lajkovac, koje je predložila Srpska napredna stranka. SNS ima 122 kandidata za Savete 18 Mesnih zajednica, dok sve ostale stranke zajedno imaju svega 27 kandidata. U čak 14 Mesnih zajednica, SNS nema protivkandidata.
Vladan Kostić, predsednik lajkovačkog OO SNS je rekao da, shodno rezultatima prethodnih izbora, SNS očekuje uspeh i pobedu u svim Mesnim zajednicama i pozvao je građane da u nedelju izađu na izbore za Savete Mesnih zajednica i daju podršku kandidatima SNS.
Prisutne je u ime SNS pozdravio i Andrija Živković, sekretar OO SNS i predsednik opštine Lajkovac, naglašavajuči da je to što SNS ima kompletnu kvalitetnu listu od 122 kandidata na predstoječim izborima za Savete Mesnih zajednica svojevrsna potvrda činjenice da je politika SNS prepoznata kao vodeća i uspešna, na nivou države i na lokalnom nivou. Činjenicu da SNS ima 122 kandidata, dok sve ostale stranke imaju 27 kandidata, Živković je prokomentarisao kao ilustraciju političke slike Srbije. Imajući u vidu da u 14 od ukupno 18 Mesnih zajednica SNS nema protivkandidata, Živković je samouvereno rekao da očekuje ubedljivu pobedu SNS na izborima za Savete Mesnih zajednica.
S obzirom na iskustvo iz prethodnog perioda, u kome nisu imale značajniji uticaj i učešće u vršenju vlasti, mesnim zajednicama treba povratiti uticaj i ugled, naglasio je Živković. Kako je obećao, predstavnici Mesnih zajednica ubuduće iznosiće na radnim sastancima probleme koje su prepoznali u svom okruženju i učestvovati aktivno u kreiranju godišnjih planova i na taj način ponovo postati bitna karika u kreiranju života u lajkovačkoj opštini.
Andrija Žvković je pozvao građane da izađu na izbore za Savete Mesnih zajednica u Opštini Lajkovac, koji se održavaju u nedelju 28. maja od 7-20 sati.

Related posts