LAJKOVČANI U MITROVICI

Srpska napredna stranka počela je danas predizbornu kampanju iz Sremske Mitrovice, mitingom sa kojeg je lider te stranke i premijer tehničke vlade Aleksandar Vučić poručio da neće praviti kompromise sa politikom prošlosti, koja je donela sukobe i pljačke.
Vučić je poručio, da građanima ne obećava šarene laže, kule i gradove posle izbora, već težak rad, ali i garantuje da će Srbija u roku od četiri godine biti pred vratima EU i da će pristizati Evropu po pitanju životnog standarda.”Za Srbiju sam radio svakog dana naporno i teško, nekada je to bilo teško, nekada preteško, ali sam uvek bio presrećan što mogu nešto da uradim za svoju zemlju “, rekao je premijer i zaključio obraćanje sloganom stranke “Srbija pobeđuje”.
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je, da aktuelna vojvođanska vlast za 16 godina nije ništa uradila.
Lider SDPS Rasim Ljajić je istakao, da opozicija nema nikakav politički program, ni ekonomski, ni socijalni, ni kulturni, izuzev ideje da treba pobediti Vučića.” Svaka Vučićeva pobeda je pobeda Srbije “; rekao je Ljajić.
Na miting u Sremskoj Mitrovici, kojim je SNS počela izbornu kampanju, organizovano su pristigli I lajkovački naprednjaci,

Related posts