HAOS KOD KRKOBABIĆA

Opštinski odbor PUPS-a Lajkovac ne priznaje odluku centrale o njegovom raspuštanju, koja je doneta zbog nepoštovanja Statuta stranke,poruka je sa današnje zajedničke Skupštine Udruženja penzionera i ovdašnjeg OO PUPS-a .U ime penzionera Lajkovca, Svetozar Pavlović je rekao, da razdvajanje interesa i delovanja penzionera ne dolazi u obzir i da je OO PUPS-a danas ovlašćen za dalje pregovara o učešću na izborima. Penzioneri Lajkovca imaju više ponuda o koalicionom partnerstvu, a jedna od opcija je i SRS.
Saznajemo da, na sve žalbe o raspuštanju odbora partije penzionera u Lajkovcu, vrh stranke ne odgovara, a javna je tajna i da su brojni opštinski odbori PUPS-a kolektivno prešli u druge stranke, kao i da se beleži veliki broj individualnih “preletača”.”Ovo je direktni udarac pokojnom Jovanu Krkobabiću i pokušaj da se ostane bez pola partije, što je nezapamćeno, posebno sada pred izbore, kada svi drugi konsoliduju svoje redove”, komentariše prvi čovek ovdašnjih penzionera Svetozar Pavlović. Lajkovački penzioneri već duži vremenski period imaju bitno narušene odnose sa okružnim otganima, a sada i sa Beogradom.Poznata su reagovanja iz Lajkovca, vezano za sudbinu imovine Udruženja penzionera Srbije, a na današnjem skupu je podvučeno da se i dalje insistira na detaljnom preispitivanju svih odluka po pitanju imovine Udruženja penzionera, na svim nivoima.
Penzioneri Lajkovca su bremeniti brojnim problemima i ostaje nepoznanica, da li će i pored dobre volje, imati dovoljno vremena da se konsloliduju za učešće na izborima.

Related posts