ODBOJKAŠICE GOSTUJU U MITROVICI

Posle velike i značajne pobede protiv Jedinstva, u 15. kolu Superlige Srbije odbojkašice Železničara gostuju u Sremskoj Mitrovici. Utakmica protiv Srema igra se u subotu 4. februara s početkom u 19 časova.

Očekuje se da će sastav Branka Kovačevića, na krilima odlične prošlonedeljne igre protiv ekipe iz Stare Pazove, opravdati ulogu favorita. Srem se ne sme potceniti, pogotovo sa povratkom na klupu Mirjane Musulin, koja je ranije sa Železničarom osvojila sve domaće trofeje. Srem je trenutno sedmoplasirani tim na tabeli, sa šest pobeda iz 14 kola.

Ostali parovi 15. kola, koji se igraju 4. februara: Crvena zvezda – Jedinstvo, Partizan Efbet – AS Batajnica, Inđija – TENT i Spartak – Novi Sad. Omladinac i Ub igraju 5. februara.

Ovo kolo obeležiće derbi između Crvene Zvezde i Jedinstva, važan meč i za jedne i za druge. U slučaju poraza Jedinstvo bi izgubilo prvo mesto na tabeli, uz očekivanu pobedu Železničara protiv Srema, dok bi Zvezda porazom treću poziciju prepustila Ubu, koji je ipak favorit na gostovanju protiv Omladinca (namučio Železničar i Crvenu zvezdu u poslednja dva kola).

Sve utakmice Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije ljubitelji odbojke mogu pratiti na digitalnoj OTT platformi, kojoj se može pristupiti preko portala liga.ossrb.org .

Related posts

Leave a Comment