PETA UZASTOPNA POBEDA FK ŽELEZNIČAR

„Dizelka“ je nastavila pobednički niz, pao je i Rađevac!

Da li je na pomolu veliki povratak Železničara koji dugo i s nestrpljenjem očekujemo? Ne pamtimo kada se poslednji put desilo da klub koji je sinonim za fudbal u Lajkovcu započne sezonu sa pet uzastopnih pobeda!

Po lošem vremenu, uz prisustvo svoje najvernije publike na tribinama, rutinskom partijom ovog popodneva na gradskom stadionu savladan je Rađevac iz Krupnja sa 2:0, a Železničar posle šest kola zadržao lidersku poziciju Zone Drina, iako je bio slobodan u četvrtom kolu. Pritom ima gol-razliku od fantastičnih plus 15!

Uvek je dobro kada se rano postigne gol, a danas je to Strahinja Sofronić učinio u 9. minutu. Na 2:0 povisio je u 33. minutu Stefan Filipović, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Rezultati 6. kola Zone Drina: Borac – Radnički 0:0, Sevojno – Sloga BB 2:1, Savinac – Ježevica 4:4, Osečina – Drina 1:1, Polimlje – Junior 1:0, Železničar – Rađevac 2:0.

Lajkovački Železničar je na prvom mestu sa 15 bodova, koliko ima i drugoplasirano Sevojno, koje ima utakmicu više. Treći je valjevski Radnički sa 13, a četvrta Osečina sa 10 bodova. Na začelju tabele su Ježevica sa 2 boda i Vojvoda Stepa Stepanović iz Draginja bez bodova.

U sedmom kolu Železničar igra u Valjevu protiv ekipe Junior Novo naselje, koja sa 6 bodova trenutno zauzima deveto mesto, od 13 timova u ligi. U valjevu će se sastati dva tima iz vrha tabele: Radnički i Sevojno.

Related posts

Leave a Comment