LAJKOVČANKA MARIJA ČITAKOVIĆ MISS SUMMER PLANET 2024

Marija Čitaković iz Lajkovca upravo je u Grčkoj u okviru priprema za takmičenje Miss Tourism Planet.

Pored standardnih titula koje se dodeljuju svake godine u okviru Internacionalnog takmičenja Miss Tourism Planet u Grčkoj, uvedena je i nova titula – Miss Summer Planet 2024.

Ponosna vlasnica ove titule upravo je postala Marija Čitaković iz Srbije, koja je svojim šarmom, lepotom i harizmom osvojila srca žirija i publike.

“U okviru izbora Miss Turism Planet, internacionalnog takmičenja lepote koji se održava u Grčkoj, a sam finalni događaj na Mikonosu 25. juna, na Halkidikiju dodeljena je titula, kruna Miss Summer Planet, i napravljen prvi presedan učesnica koje putuju na grčko ostrvo. Pored Srbije, tu su Japan, Sri Lanka, Rumunija, Portugal, Belgija, Nemačka, Francuska, Italija… Bodovane su aktivnosti devojaka, izgled… Mnogo mi znači ovaj momenat i nadam se uspehu i 25. juna, kaže ponosno Marija.”

U okviru Internacionalnog takmičenja Miss Tourism Planet u Grčkoj, ove godine je napravljen prvi presedan – odabrano je čak 15 učesnica koje su se uputile na Mikonos.

-Osim promocije turizma, aktuelni izbori lepotica predstavljaju i kulturnu razmenu i jačanje prijateljskih veza među narodima, učesnicima takmičenja, naglašava Lajkovčanka Marija koja će predstavljati Srbiju na predstojećem Miss Summer Planet 2024.

FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Related posts

Leave a Comment