TENT OBRENOVAC POBEDNIK 1. VATERPOLO TURNIRA LAJKOVAC OPEN 2024.

Lajkovac je proteklog vikenda bio sjajan domaćin prvog Vaterpolo turnira u organizaciji Plivačko vaterpolo udruženja Železničar.

Pobednik progi Vaterpolo turnira LAJKOVAC OPEN 2024. je TENT Obrenovac, drugo mesto osvojio je klub Valis-Vega Valjevo, treća je ekipa domaćina PVU Železničar Lajkovac i četvrto mesto je Šabac Elixir.

Organizacija turnira koji je održan u savršenim uslovima bila je besprekorna, atmosfera tokom turnira na Bazenu Lajkovac bila je fenomenalna, uz odličnu podršku publike takmičarskim ekipama.

U prvom delu turnira odigrana su dva polufinalna meča: Valis Vega – Šabac Elixir 12:07 i Železničar – TENT 11:14.

Foto: PVU Železničar Lajkovac

Posle polufinalnih utakmica, deca su pauzu provela u zajedničkom druženju pored reke Kolubare, uz ručak koji je priredio domaćin turnira.

Nakon toga su odigrane utakmice za treće mesto, gde je domaći Železničar savladao najmlađu ekipu turnira Šabac Elixir sa 16:07, dok je finale bilo do kraja neizvesno i odlučili su peterci. TENT je pobedio Valis Vegu i osvojio prvi LAJKOVAC OPEN, nakon 8:8 izborio pobedu posle peteraca rezultatom 3:1 za TENT i veliko slavlje Obrenovčana.

Medalje pobednicima dodelili su predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, predsednik PVU Železničar Vladimir Marić, koordinator šabačke škole vaterpola Dragan Čelovski i predsednik Regionalnog vaterpolo saveza Aleksandar Urošević.

Uprava PVU Železničara, u ime organizatora izražava veliku zahvalnost za pomoć i podršku lokalnoj samoupravi, Sportskom savezu opšine Lajkovac, sponzorima kluba, a pre svega roditeljima dece, kao i klubovima koji su učestvovali na turniru i izražavaju nadu da će Vaterpolo turnir LAJKOVAC OPEN postati tradicionalan.

Related posts

Leave a Comment