LAJKOVAC BEZ NOVOOBOLELIH, VAKCINISANO 369 LAJKOVČANA

Prema danas prispelim podacima Doma zdravlja Lajkovac, sa jednim novim slučajem evidentiranim juče 25. januara, od početka januara je na ovom području registrovano je 88 novih slučajeva zaražavanja korona virusom.


Za prva četiri dana masovne imunizacije stanovništva, u lajkovačkom Domu zdravlja vakcinisano je 275 stanovnika lajkovačke opštine, potom juče 25. januara 75 i danas 26. januara još 19 Lajkovčana, tako da je do sada vakcinu primilo ukupno 369 ljudi.


Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 44 novopozitivnih u okrugu, na području lajkovačke opštine danas nema novih slučajeva zaražavanja korona virusom.


Prema poslednjem izveštaju, od posledica koronavirusa u Kolubarskom okrugu preminule su još dve osobe: u Valjevu i Ljigu po jedna osoba, a na području okruga novozaražene su 44 osobe. Najveći broj novih slučajeva je u Valjevu 34, po četvoro u Ubu i Osečini, u Ljigu i Mionici po jedno, a Lajkovac je prema današnjem izveštaju bez novobolelih od korona virusa.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 84 pacijenta sa kliničkom slikom kovid 19 infekcije.

Podaci o broju laboratorijski potvrđenih slučajeva kovid 19 infekcije i ishodu lečenja (stanje na dan 26.01.2021.) sadržani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment