VUĆIĆ U LAZAREVCU: NE PADA NAM NA PAMET DA PRODAJEMO EPS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne stranke u Lazarevcu da Elektorprivreda Srbije (EPS) neće biti prodata i da postoji namera da se kupuju druge elektroprivrede u regionu.

“Ne pada nam na pamet da prodajemo EPS. Hoćemo da kupujemo u regionu, i da druge elektroprivrede pripajamo Srbiji”, rekao je Vučić.

Rekao je i da, što se tiče Rudarskog basena Kolubara, ne da ne postoji odluka o otpuštanju radnika, nego će u naredne tri godine svake godine biti zapošljeno po hiljadu ljudi.

Vučić je u Lazarevcu pozvao građane da glasaju za izbornu listu koalicije oko Srpske napredne stranke na lokalnim izborima 2. juna “Aleksandar Vučić – Beograd sutra”.

Takođe je najavio da se neko vreme neće pojaviljivati na predizbornim skupovima, i da će podršku koaliciji oko SNS-a dati svojim prisustvom tek u finišu kampanje:  “U narednih desetak dana neću moći da učestvujem u kampanji zato što je pred nama važna bitka za Srbiju i naše interese”, kazao je Vučić.

Related posts

Leave a Comment