IZUZETNI REZULTATI JABUČKIH OSNOVACA

Učenici Osnovne škola “Dimitrije Tucović” u Jabučju već tradicionalno postižu izuzetne rezultate na takmičenjima.

“Mi smo škola koja zaista ima razloga da se ponosi svojim učenicima, s obzirom na rezultate koji su ostvareni na takmičenjima.

Teodora Bajić, učenica osmog razreda, ove godine će treći put predstavljati našu školu i opštinu na Republičkom takmičenju iz fizike. Ona je osvojila drugu nagradu na Okružnom takmičenju i plasman na Republičko.

Učenica sedmog razreda Andrea Miljanić, osvojila  je prvo mesto na Opštinskom  takmičenju iz hemije i plasirala se na Okružno takmičenje. Teodorina i Andreina predmetna nastavnica je Jasmina Kovačević.

Učenici sedmog razreda, Veljko Đorđević i Ognjen Mladenović, osvojili su treće mesto na Opštinskom takmičenju iz istorije i plasirali se na okružni nivo. Njihov predmetni nastavnik je Nenad Ignjatović.

Na Opštinskom takmičenju iz biologije koje je održano prethodnog vikenda, treće mesto su osvojili Lazar Radovančević, učenik osmog razreda, i Anja Ranković, učenica šestog razreda, dok je Vojin Radovanović (učenik šestog razreda) dobio pohvalu. Lazar i Anja su se plasirali na Okružno takmičenje, a njihova predmetna nastavnica je Valentina Milutinović.

Kad je u pitanju matematika, uspeh je postignut i u prvom i u drugom ciklusu. Stefan Marić, učenik četvrtog razreda, na Opštinskom takmičenju iz matematike osvojio je drugo mesto i plasirao se na okružni nivo takmičenja. Stefanova učiteljica je Nataša Bajić Milivojević. Što se tiče drugog ciklusa, Teodora Bajić je na Opštinskom takmičenju iz matematike zauzela prvo mesto, a Vojin Radovanović treće. Oba učenika su imala plasman na Okružno takmičenje. Njihova predmetna nastavnica je Marija Marić.

 Za svaku pohvalu su pomenuti učenici i njihovi predmetni nastavnici!” – saopštili su s ponosom iz škole u Jabučju.

Related posts

Leave a Comment