FILM “JORGOVANI” 26. MARTA U LAJKOVCU

Na repertoaru lajkovačkog bioskopa film “Jorgovani” reditelja Siniše Cvetića po scenariju Davida Jakovoljevića, sa Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem u glavnim ulogama, je već u utorak 26. marta.

Planirane su dve projekcije, od 18 i od 20 časova. Cena karte je 400 dinara.

Prodaja karata počinje dva sata pre prve projekcije.

Pored Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića u glavnim ulogama, u romantičnoj komediji “Jorgovani” koja je u bioskopima počela da se prikazuje poslednjeg dana februara glume i Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić i Nebojša Dugalić.

Otkačena i satirična, romantična komedija “Jorgovani” već beleži rekordnu gledanost, a nju je za prvih deset dana prikazivanja pogledalo 100.000 ljudi i trenutno je najgledaniji u domaćim bioskopima.

SADRŽAJ FILMA:

Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić) su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazvdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Related posts

Leave a Comment