ŽELEZNIČAR UBEDLJIVO PORAŽEN U OSEČINI

U nastavku prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone, odnosno u prvom prolećnom kolu, Železničar je danas poražen na gostovanju u Osečini sa 3:0. U utakmici sa dosta žustrine, žutih kartona i ukupno tri crvena na obe strane, domaći tim je bio bolji takmac i zasluženo osvojio tri boda.

Strelci za Osečinu bili su Mijailović u 43, Mitrović u 48. i Deljanin u 96. minutu, odnosno u nadoknadi vremena.

Domaća ekipa je igrala sa fudbalerom manje još od 56. minuta, kada je golman Popović dobio drugi žuti karton zbog nesportskog ponašanja. Igrač Železničara Spasojević je crveni, odnosno drugi žuti karton dobio u nadoknadi vremena, kada je Osečina postigla treći gol.

Osim toga, sudija Karapandžić iz Loznice podelio je još četiri žuta kartona fudbalerima Osečine, a tri igračima Železničara. „Požuteli“ su Mićić, Pavlović i Petrović.

Crveni karton zaradili su na ovoj utakmici Popović u 56.minutu (O), Spasojević sa dva žuta (30. i 96.min.) i Latković (Ž). Predrag Latković je isključen krajem prvog poluvremena (45+3), zbog drugog žutog kartona.

Ostali rezultati 15. kola: Lipolist – Mačva Bogatić 2:1, Hajduk Stanko – Radnički Valjevo 2:2, Ribnica – Divci 1:0, Drina – Rađevac 1:1 i Cer – Borac Lešnica 0:2.

Tabela: Lipolist 29, Borac 28, Radnički 23, Osečina i Mačva 1929 po 22, Ribnica, Rađevac, Divci i Železničar po 20, Drina 19, Hajduk Stanko 17 i Cer 8 bodova.

Sledećeg vikenda Železničar dočekuje Hajduk Stanko iz Crne Bare.

Related posts

Leave a Comment