KOMŠIJSKI DERBI SA UBLJANKAMA U NEDELJU U LAJKOVCU

Posle četiri vezane pobede, od kojih je i ona u derbiju protiv TENT-a, očigledno zahuktala „dizelka“ u pretposlednjem 21. kolu dočekuje Ub.

Utakmica se igra u nedelju 17. marta od 19 časova. Veliki motiv je pred domaćim odbojkašicama jer ako osvoje sva tri boda, dakle ako pobede sa 3:0 ili 3:1, osiguraće treće mesto, a Crvena zvezda će biti četvrta.

Poslednjih godina ovaj derbi postao je „klasik“ srpske ženske odbojke, a ovoga puta lajkovački superligaš ga dočekuje u povoljnijoj poziciji. Ub je ove sezone slabije plasiran nego prethodnih – nalazi se na petom mestu i ima čak pet pobeda manje od trećeplasiranog Železničara. Lajkovčanke su kompletirale sastav u pravom trenutku tako da igraju sve bolje. U seriji su od četiri pobede, dok su Ubljanke vezale dva poraza.

I zbog tradicionalnog rivaliteta i zbog važnosti meča za Železničar, nema simnje da će tribine Sportske hale u Lajkovcu biti popunjene.

Prve utakmice 21. kola igraju se već večeras i u njima se sastaju: Crvena zvezda – Inđija,  Srem – Spartak i Radnički Blasters – Partizan Efbet. Sutra igraju Klek – TENT i Jedinstvo – Omladinac.

Related posts

Leave a Comment