VEČERAS U BEOGRADU ODBOJKAŠKI DERBI SA ZVEZDOM

Odbojkašice Železničara večeras igraju važnu utakmicu u Beogradu protiv Crvene zvezde. Susret u Sportskom centru Voždovac počinje u 19 časova, a najavljen je prenos na JuTjub platformi OSSRB.

Ako pobedi Železničar bi skoro sigurno obezbedio treću poziciju pred plej-of, čime bi izbegao Jedinstvo u ranoj fazi razigravanja za titulu. Mada, i slučaju poraza Lajkovčanke bi zadržale treće mesto jer, osim pobede i tri boda više, verovatno bi sačuvale i bolji poen količnik. Trenutno je Železničar treći sa 12 pobeda i 35 bodova, a Crvena zvezda četvrta sa 11 pobeda i 32 boda.

Mali hendikep za ekipu Železničara je što su prethodni meč protiv Partizana igrale pre dva dana i imale su vrlo malo vremena za odmor i rehabilitaciju. Klub se nadao pomeranju utakmice za jedan dan, međutim, kako saznajemo u upravi Železničara, nije došlo do usaglašavanja termina.

S druge strane, pred ovaj derbi raduje odlična partija i 23 poena Vanje Ivanović protiv Partizana, čiji je oporavak nakon operacije dugo trajao i nestrpljivo smo čekali da vidimo na delu njen raskošni talenat. Takođe, Kelsi Veltman je već u sredu nagovestila koliko će njen povratak značiti za kvalitet i sigurniju igru lajkovačkog superligaša.

Večeras se igra i derbi u Obrenovcu, gde TENT dočekuje komšije iz Uba. Ostale utakmice 16. kola Superlige Srbije igraju se za vikend: Inđija – Omladinac, Klek – Srem, Partizan Efbet – Spartak i Radnički Blasters – Jedinstvo.

Related posts

Leave a Comment