NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA ANDRIJE ŽIVKOVIĆA

Dragi sugrađani,

želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2024. godinu, da u dobrom raspoloženju sa najdražima provedete novogodišnje i božićne praznike. Nova godina za sve nas predstavlja novu šansu da ostvarimo svoje želje i planove. Prvenstveno vam želim dobro zdravlje, kao osnov za sve ostalo. Neka vam Nova godina i Božić donesu radost i uspeh na svim poljima, posebno na planu lične i porodične sreće.

                U protekloj godini završili smo brojne projekte i napravili novi iskorak za dalji napredak i razvoj naše lokalne zajednice. Nastavićemo da radimo na poboljšanju uslova života svih Lajkovčana, obnovi i uređenju infrastrukture, poboljšavanju celokupnog sistema vodosnabdevanja, zapošljavanju i stvaranju što povoljnijeg privrednog ambijenta. Kao i do sada, ulagaćemo u obrazovanje, podizanje nataliteta i izgradnju sportskih objekata, jer samo na taj način možemo računati na uspešne i zdrave generacije koje dolaze.

                Godine za nama pokazale su da samo složni možemo savladati sve izazove. Verujem da ćemo zajedničkim snagama uspešno ostavriti ciljeve i u Novoj 2024. godini.

Predsednik privremenog organa opštine Lajkovac

Andrija Živković, sa saradnicima

Related posts

Leave a Comment