ODBOJKAŠICE U SUBOTU DOČEKUJU SUBOTIČKI SPARTAK

U devetom kolu Superlige Srbije za odbojkašice Železničar u subotu od 19 časova dočekuje subotički Spartak.

Železničar je trenutno na četvrtom mestu sa šest pobeda, dok su Subotičanke zabeležile samo dve. Međutim, dosta su namučile neke od favorita tako da u susret treba ući maksimalno ozbiljno. Osim toga, treba „podići glavu“ posle poraza od TENT-a i Kjerija, ma koliko bili očekivani.

Podrška verne publike biće dragocena odbojkašicama i u ovom meču.

Šef stručnog štaba Branko Kovačević nikako da kompletira sastav i da njegove izabranice pokažu sve što mogu. Od početka prvenstva ne igraju sjajni primač Vanja Ivanović i pojačanje na mestu srednjeg blokera Milena Koprivica, a trenutno je lakše povređena Ljubica Milojević, takođe srednji bloker. Olakšanje je što je, zbog dešavanja u Izraelu, iz Makabija stigla Božica Marković  koja igra na istoj poziciji, mada će joj trebati malo vremena da se uklopi u tim.

Međutim, prvenstvo je dugo i verujemo da će Železničar biti kompletan i ukomponovan kada bude najpotrebnije – u finišu drugog dela sezone, odnosno u plej-ofu.

Parovi devetog kola: Železničar – Spartak, Jedinstvo – Ub, Crvena zvezda – Radnički Blasters, Klek – Inđija, Omladinac – Partizan Efbet i Srem – TENT.

Related posts

Leave a Comment