SJAJNI UTISCI NAKON PRVOG KUPA LAJKOVCA

Lajkovac je definitivno dobio još jednu manifestaciju i to sportsku, namenjenu mlađim kategorijama fudbalera.

U sportskom životu Lajkovca uveliko duvaju neki novi vetrovi koji su doneli brojne pozitivne promene, posebno što se tiče najmlađih, a ustanovljavaju se i nove sportske manifestacije.

Po svemu sudeći i Kup Lajkovca za mlađe kategorije fudbalera će prerasti u tradiciju.

U ime organizatora Prvog kupa Lajkovca koji jeokupio 550 dečaka pet generacijskih kategorija iz okruženja i oko dve hiljadi na tribinama , direktor Omladinske škole FK Železničar Miloš Rakić je za portal lajkovacnadlanu.rs rezimirao utiske, koji su brojni i koji se sa svih aspekata još uvek sabiraju:

„Dan posle završenog Prvog kupa Lajkovca sa zadovoljstvom mogu da kažem da je isti potpuno uspeo. Zajedno su savršeno funkcionisali FSOL, SSOL, FK Železničar, lokalna samouprava i značajan broj volontera što se pokazalo kao dobitna kombinacija.

U dva dana stadion Železničara ugostio je preko 550 dečaka koji su se takmičili u 5 generacijskih kategorija dok je sam turnir posmatralo oko 2000 ljudi. Odigrano je ukupno 102 utakmice po unapred predviđenom rasporedu. Velike pohvale što se tiče same organizacije stižu od ekipa učesnika i već sada najavljuju učešće sledeće godine i zbog toga nam je izuzetno drago. Nadam se da će Kup Lajkovca za mlađe kategorije prerasti u tradiciju, time će naše mesto dobiti još jednu lepu manifestaciju koja će svake naredne godine biti sve posećenija.

Još jednom se ispred organizatora zahvaljujem učesnicima kupa, navijačima, volonterima i svima drugima koji su na bilo koji način bili uz nas prethodna dva dana. Sportski pozdrav!“

Stadion FK Železničar je prethodnog vikenda bio pravo stecište pozitivne energije, sportskog takmičenja i druženja. Kako reče Miloš Rakić, spoj dve najlepše stvari na svetu – dece i fudbala.  

Deo sjajne atmosfere sa stadiona FK Železničar u vreme odrržavanja Prvog kupa Lajkovca možete pogledati i na snimku koji sledi:  

https://www.instagram.com/reel/CxTiRGMrJ62/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Related posts

Leave a Comment