VUK JEREMIĆ U RADNOJ POSETI LAJKOVAČKOM ODBORU NARODNE STRANKE

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je prilikom današnje posete naglasio, da je odbor u Lajkovcu jedan od najstarijih i najdinamičnijih u ovom delu Srbije, kao i da je predsednik lajkovačkog odbora Aca Marković, njegov dugogodišnji saborac i lični prijatelj, od skoro i potpredsednik Izvršnog odbora stranke.

Jeremić je izrazio veliko zadovoljstvo posetom Lajkovcu i rekao da su se okupili ovde da razmotre šta se dešava u Srbiji i u stranci, uz opasku da kada je u pitanju Narodna stranka svako malo dođe do povišenog interesovanja  spoljnih činilaca u odnosu na ono što se dešava u stranci.

Narodnu stranku za nekoliko meseci očekuju stranački izbori, na kojima se očekuje više kandidata i više politika koje će da se nude, najavio je Jeremić u Lajkovcu i dodao:

“Ono o čemu ću ja danas razgovarati sa mojim saborcima iz Lajkovca i okoline je to kakvu politiku nudi Narodna stranka, kako mi vidimo budućnost Srbije i ono što je u ovom trenutku bitno kako na najbrži način doći do promena u Srbiji. Trenutna situacija koju imamo je veoma loša. Zapravo, za malo šta se u Srbiji može reći da funkcioniše kako treba. Tako da ćemo pričati malo o našim unutarstranačkim stvarima, o situaciji u Lajkovcu, kao i u Srbiji uopšte.”

Smena izvršnog odbora stranke je tehničko, a ne političko pitanje, pojasnio je Jeremić, izvršena u susret stranačkim izborima, na kojima će pored Vuka Jeremića kandidat za predsednika biti i Miroslav Aleksić.

Aca Marković, predsednik lajkovačkog odbora Narodne stranke, stari-novi član i potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke je ovom prilikom rekao:

“Za naše malo mesto i za mene kao predsednika odbora, poseta lidera stranke, mog dugogodišnjeg saborca i prijatelja, znači mnogo. Dugo godina smo u ovom poslu i borimo se da ovu zemlju koja je posrnula izvedemo na pravi put. U skorijoj budućnosti nadam se da ćemo ispeti i da Lajkovac dovedemo na pijedestal, na mesto na kome je bio pre 20 godina, da ga vratimo na staru slavu koju je imao u Kolubarskom okrugu”.   

Related posts

Leave a Comment