GOSTOVANJE MAJE VOLK:  PREDAVANJE, PROMOCIJA, KONCERT

U organizaciji Gradske biblioteke Lajkovac, u okviru programa manifestacije „Dani Lajkovca“ u sredu 26. jula od 19 časova gost će biti Maja Volk , Veče će sadržati tri segmenta: predavanje, promociju i koncert.

Maja Volk, jedna od naših najpopularnijih autora o zdravoj ishrani, predstaviće se u Gradskoj kući lajkovačkoj publici prvenstveno sa svojom novom knjigom ”Kako sam osvojila trajno zdravlje”.

Muzičku pozlatu večeri daće  Aleksandar Vavić, tenor, gitara.

Maja Volk:

„Pred vama je knjiga u koju sam pokušala i nadam se uspela da ugradim svoje iskustvo i stečena znanja tokom ovih prvih četrnaest godina moje nove, druge, duže i bolje polovine života. Prethodni život se neslavno završio rakom na grlu ili opomenom pred isključenje. Srećom da sam sve to što mi se desilo protumačila kao zadatak koji treba da rešim, a ja sam oduvek bila dobra u rešavanju svih mogućih zadataka, tako da sam pristupila dekonstrukciji i rekonstrukciji svog života sa velikom radošću, a ne tugom, kao i sa strasnom željom da potrajem na ovom svetu još neko vreme. Imala sam snage da sve čemu sam učena, vaspitana, školovana, dovedem u pitanje, te da sve iznova preispitam, uključujući i veze, odnose sa najmilijima, živima i mrtvima. Moje ozdravljenje i osvajanje trajnog zdravlja krenulo je baš sa tim velikim čišćenjem života, čišćenjem fizičkih i psihičkih toksina, gomilanih u mom telu i duši pola veka. A zašto kažem trajno zdravlje? Zato što mislim na trajanje, na harmoniju, stabilnost, nešto što ne može da se uruši preko noći. Ovakvo zdravlje se gradi, usavršava i osvaja od rođenja do smrti, sa radošću i ljubavlju.”

Knjiga Maje Volk „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ sadrži i brojne recepte sirove hrane.

Related posts

Leave a Comment