AKCIJA “KNJIGA ZA KNJIGU”

Već tradicionalna lepa i višestruko korisna akcija “Knjiga za knjigu“, u okviru programa Gradske biblioteke Lajkovac povodom obeležavanja slave varoši i u okviru manifestacije „Dani Lajkovca”, otpočeće danas u prostorijama biblioteke i trajaće sve do 28. jula, svakim radnim danom od 7-19 časova.

U cilju popularizacije i promocije čitanja, a i kako bi ljubitelji knjige upotpunili svoj knjižni fond željenim naslovima, organizator akcije poručuje: “Ponesi knjigu koja ti ne treba i uzmi onu koja ti se dopada!”

Akcija “Knjiga za knjigu” podrazumeva, da svi posetioci biblioteke imaju mogućnost da vlastite knjige koje su pročitali donesu u biblioteku i zamene sa knjigama drugih ljudi. Želja organizatora programa je da okuplja čitaoce, koji će pored razmene knjiga moći da podele međusovno i svoja čitalačka iskustva.

Dosadašnja iskustva sa ovom akcijom su izuzetno pozitivna, a mnogi čitaoci su na ovaj način došli do željenog primerka knjige. Biblioteka je izložila svoju ponudu, koja je vrlo sadržajna i bogata, a učešćem čitalaca u akciji i cirkulacijom knjiga, ponuda za razmenu se menja iz sata u sat.

Knjige u ponudi za razmenu smeštene su na ulazu u biblioteku.

Related posts

Leave a Comment