SKUPŠTINA OPŠTINE LAJKOVAC IMENOVALA DARKA JEVTIĆA ZA DIREKTORA “GRADSKE ČISTOĆE”

Na 22. sednici odbornici Skupštine opštine Lajkovac imenovali su Darka Jevtića za direktora Javnog preduzeća za obavljanje komunalne delatnosti „Gradska čistoća“, na mandatni period od četiri godine.

Nakon sprovedenog konkursa i kompletne zakonske procedure, za direktora JP „Gradska čistoća“ imenovan je dosadašnji v.d. direktora Darko Jevtić. Zahvalio se odbornicima na imenovanju i, između ostalog, rekao:

“Nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja, a da ćemo zajedničkim radom i naporima, lokalna samouprava i komunalno preduzeće, učiniti da budemo još bolji. U tom kontekstu želim da vas obavestim da preduzeće od 21. jula 2022. godine ne duguje ni dinar, odnosno sve obaveze prema JPKP Lazarevac izvršavamo na vreme. Još jednom hvala na ukazanom poverenju.“

Darko Jevtić iz Lajkovca je master inženjer elektrotehnike i računarstva. Od 2012. do 2020. godine radio je kao nastavnik matematike u OŠ „Mile Dubljević“ Lajkovac, a zatim kao stručni saradnik u Elektroprivredi Srbije – Ogranak EPS Snabdevanje u Lazarevcu.

Vršilac dužnosti direktora „Gradske čistoće“ postao je 20. jula 2022. godine, odlukom odbornika na 16. sednici Skupštine opštine Lajkovac.

Related posts

Leave a Comment