NOVA POJAČANJA ZA OK ŽELEZNIČAR

U punom jeku odbojkaške sezone Odbojkaški klub Železničar ozvaničio je transfer Ksenije Tomić iz Partizana.  

„U Železničar sam došla prvenstveno zbog najboljih uslova za napredak u Srbiji. Očekivanja kako od kluba, tako i od mojih igara u narednoj sezoni su uvek najviša, pogotovo što ćemo biti konkurentni u borbi za oba trofeja. Prvi put menjam sredinu i mislim da sam napravila pravi izbor za nastavak moje karijere“, rekla je Ksenija.

“Doveli smo junioroskog reprezentativca, mladog primača Kseniju Tomić, koja je donedavno nosila dres Partizana. Ksenija je jedna od najtalentovanovanijih odbojkašica svog uzrasta i biće značajno pojačanje našem timu. Ugovor je potpisan na tri godine. Više klubova je bilo zainteresovano za njen transfer, Ksenija je izabrala Železničar”, rekla je sportski direktor OK Železničar Ivana Lazarević Bogdanović.

Ksenija Tomić je četvrto aktuelno pojačanje u timu Branka Kovačevića. Pre nekoliko nedelja, u Lajkovac se iz Inđije preselila Emilija Žakić, a pored nje u Železničar su došle i bloker Vasija Filipović iz Novog Sada i primač Malina Terez, koja je prethodnu sezonu provela u Francuskoj.

Kako saznajemo, u narednim nedeljama očekuje se dolazak u klub još jednog srednjeg blokera, kao i korektora.

Related posts

Leave a Comment