JUNSKI PROGRAM KULTURNOG CENTRA

Kulturni centar “Hadži Ruvim” Lajkovac tokom meseca juna na repertoaru ima niz zanimljivih sadžaja: jubilarni koncert povodom deset godina postojanja Baletskog studija IN, godišnju predstavu polaznika Škole glume, tradicionalnu završnu priredbu predškolaca, likovno – poetsku koloniju i galerijski i pozorišni program.   

U subotu 3. juna u sali bioskopa od 12 časova polaznci “Hadži Ruvimove” Škole glume odigraće pozorišnu predstavu  “Mirko i Marina”.

Takođe, u subotu 3. juna od 14 časova kraj Kolubare u blizini Jolića vodenice otpočeće likovno – poetska kolonija Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac. Potom, od 15 časova u organizaciji Kulturnog centra “Hadži Ruvim” je Izložba kraj Kolubare Negosave Stjepanović, direktorke Narodne biblioteke sa muzejskom zbirkom iz Zvornika: “Nikola Vasić zvornički Stradivari”.

U subotu 3. juna od 15 časova Folklorni ansambl Kulturnog centra “Hadži Ruvim” nastupiće na Festivalu foklora u Stublinama, polazak asambla je ispred Kulturnog centra u 13:30 časova.

U nedelju 11 juna u sala bioskopa od 19:30 časova je  jubilarni koncert Baletskog studija IN Lajkovac,  povodom 10 godina postojanja i uspešnog rada.

Za četvrtak 15. juna u sali bioskopa planirana je pozorišna predstava za sve uzraste (termin će biti naknadno najavljen).

U petak 16. juna u sali bioskopa od 17 časova je tradicionalna završna priredba Predškolske ustanove “Leptirić” Lajkovac. 

U završnici ovomesečnog programa, u petak 30. jula, u galeriji Kulturnog centra od 19 časova je otvaranje izložbe slika Božidara Borkovića.

Related posts

Leave a Comment