JUNIORKE ŽELEZNIČARA VEČERAS U POLUFINALU SA ZVEZDOM

Juniorke Odbojkaškog kluba Železničar opravdale su ulogu favorita u svojoj grupi i plasirale se u polufinale Prvenstva Srbije u konkurenciji juniorki. Večeras od 20 časova u Hali sportova Lajkovac igraju protiv Crvene zvezde.

U prvoj polufinalnoj utakmici danas će se od18 časova sastati Omladinac iz Novih Banovaca i Crno-bele 011 iz Beograda.

Utakmice završnice prvenstva biće direktno prenošene na YouTube kanalu OSSRB (https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije).

U grupi G Železničar je obe utakmice dobio maksimalnim rezultatom. Predvođene trenerkom Vladimirom Živkovićem i skautom Lazarom Tabakovićem devojke su pobedile Takovo Zvezdu Helios iz Gornjeg Milanovca sa 3:0 (25:21, 25:21, 25:13) i nišku Desetku sa 3:0 (25:15, 25:15, 25:20). Železničar je igrao bez najavljene Aleksandre Uzelac.

I ostali polufinalisti maksimalnim rezultatom pobedili svoje protivnike u grupi. Crvena zvezda je u grupi A savladala užičko Jedinstvo i Volejbol Tim iz Bora, Omladinac u B grupi bio ubedljiv protiv Partizana i Gimnazijalca iz Kraljeva, a Crno-bele 011 iz borbe za medalje isključile Novi Sad i Smeč 5 (Kragujevac).

Finalni turnir Prvenstva Srbije u konkurenciji juniorki završava se u nedelju. Finale je zakazano za 14 sati u Hali sportova, u kojoj će se pre toga odigrati mečevi za treće (12.00) i peto mesto (10.00).

Related posts

Leave a Comment