25. MAJ DAN LAJKOVAČKE OSNOVNE ŠKOLE

Dan škole OŠ “Mile Dubljević”, za razliku od dosadašnje tradicije proslavljanja, sticajem ukupnih okolnosti ovoga puta biće samo primereno obeležen, rekla je direktorka škole Biljana Žujović:

“Napominjem obeležava, jer je na predlog Tima za kulturnu i javnu delatnost,Nastavničko veće prihvatilo da proslavljanje Dana škole nakon nedavnih tragičnih događaja nije primereno iz pijeteta prema žrtvama. Pre svih tih događaja mi smo već bili napravili Plan proslave, ali smo nakon svega i nakon ružnih šala nekih naših učenika odlučili da Dan škole samo obeležimo. Ja ću se zaposlenima i učenicima obratiti na razglas u obe smene, a u 12 časova ćemo podeliti nagrade, diplome i pohvale učenicima i nastavnicima koji su ove godine na mnogobrojnim takmičenjima ostvarili značajne rezultate. Nakon toga ćemo sa svojim učenicima,svi zajedno provesti neko vreme u razgovoru uz prigodno osveženje. Ove godine neće biti gostiju i neće biti priredbe.

Istakla bih da je i pored svega što se dešava po školama u Srbiji,naša škola bezbedno mesto i svi mi zajedno kroz vaspitni rad delujemo u tom pravcu, a delovali smo i do sada.

U želji da sva deca odrastaju srećna i bezbrižna, da u školi steknu potrebna znanja i prave vrednosti čestitam učenicima, roditeljima i zaposlenima Dan škole.”

Related posts

Leave a Comment