ZADRUGAR UBEDLJIVO PORAŽEN OD CERA

Nastavlja se agonija Zadrugara, koji je pretrpeo još jedan ubedljiv poraz u Lajkovcu, ovoga puta od Cera. Definitivno je jasno da se Zadrugar pomirio sa ispadanjem u niži rang takmičenja, bitno je samo da izdrži kako-tako još tri utakmice do kraja.

Gosti iz Petkovice pobedili su sa 4:0. Poveli su vrlo rano, već u 8. minutu, da bi na 2:0 povisili u 44. minutu. Preostala dva gola pala su u 58. i 69. minutu. Zeleno-beli su ovaj meč odigrali sa 11 fudbalera, bez rezervi.

Ostali današnji rezultati 23. kola: Vrelo Sport – OFK Divci 2:1 i OFK Osečina – Radnički Klupci 5:1. Podsećamo da su juče Ribnica i Železničar odigrali bez golova,  Kačer je pobedio Radnički u Valjevu sa 2:1, dok su u Vladimircima Jedinstvo i Borac iz Lešnice odigrali 2:2. Slobodna je bila Mladost iz Prnjavora.

Vrelo Sport je odavno obezbedilo plasman u viši rang, trenutno ima 52 boda, a drugoplasirani Borac iz Lešnice 37. Treći su Divci sa 34, četvrti Železničar sa 33, po 32 imaju valjevski Radnički i Kačer itd. Na dnu tabele su  Radnički Klupci sa 16 i Zadrugar sa 15 bodova, koji samo teoretski imaju šanse za opstanak, a iznad njih su Mladost sa 23 i Jedinstvo sa 24 boda.

U sledećem kolu Železničar dočekuje valjevski radnički, a Zadrugar gostuje Divcima.

Related posts

Leave a Comment