NEUSPEŠAN FUDBALSKI VIKEND ZA LAJKOVAČKE ZONAŠE

U 20. kolu Kolubarsko-mačvanske zone i Železničar i Zadrugar ostali su bez bodova.

Plavo-beli su u Lešnici izgubili od Borca sa 3:1, dok su zeleno-beli na svom stadionu poraženi od lidera Vrelo Sport sa 4:0. Borac je od Železničara preuzeo drugu poziciju, dok je Zadrugar na pretposlednjem mestu.

Kada je Želrzničar poveo golom Gavrilovića u 38. minutu delovalo je da će ishod biti znatno povoljniji za Lajkovčane. Međutim, vrlo brzo su domaći, za tri minuta, preokrenuli rezultat. U 42. minutu izjednačio je Mićić, a na 2:1 povisio Ilić u 44. minutu. Konačan rezultat od 3:1 postigao je Glišić u 59. minutu. Sudija Milutinović iz Valjeva podelio je čak pet žutih kartona fudbalerima Železničara, što zbog startova, što zbog prigovora, a Borcu tri.

Ubedljiv poraz Zadrugara pred svojim navijačima. Lider prvenstva i budući srpskoligaš Vrelo Sport slavio je sa 4:0 golovima Đokića u 31, Kojića u 61, Đurđevića u 69. i Stojakovića u 81. minutu.

Ostali rezultati 20. kola: Kačer – Mladost (Prnjavor) 1:1, Cer – Radnički Valjevo 1:2,  Jedinstvo Vladimirci – OFK Osečina 1.0, OFK Divci – Ribnica 1:1. Slobodan je bio Radnički Klupci.

Vrelo Sport je ubedljivi lider sa 43 boda, drugoplasirani Borac ima 30, valjevski Radnički, Železničar i Kačer po 29, a OFK Divci 28. Na poslednjem mestu je Radnički Klupci sa 16 bodova, Zadrugar ima bod više, Jedinstvo iz Vladimiraca i Cer po 20.

U 21. kolu Zadrugar će dočekati Borac iz Lešnice, a Železničar gostuje Mladosti u Prnjavoru. Utakmice će početi u 16:30 časova. Slobodan će biti Kačer.

Related posts

Leave a Comment