MAĐIONIČAR BOJAN U NEDELJU NA GRADSKOM TRGU PODRŠKA PLAVIM DANIMA  

Malo magije svima nam dobro dođe, a posebno deci, za koju je svaki susret sa mađioničarem poseban doživljaj. Za mališane i sve posetioce manifestacije Plavi dani, u nedelju na Gradskom trgu u Lajkovcu nastupiće i poznati mađioničar Bojan Bogdanović, jedan od naših najuspešnijih mlađih mađioničara.

Bojanu ovo neće biti prvi susret sa lajkovačkom publikom, jer je do sada u više navrata uspešno nastupao na više ovdašnjih manifestacija.

Mađioničar Bojan Bogdanović kaže, da se sa posebnim zadovoljstvom, iako pritisnut brojnim ranije ugovorenim nastupima, odazvao pozivu i da će na Svetski dan osoba sa autizmom pravo sa nastupa u Beogradu doći da pruži podršku manifestaciji Plavi dani koja se prvi put organizuje u Lajkovcu.

“Pozivam sve roditelje, da sa mališanima 2. aprila svojim prisustvom podrže ovu manifestaciju! Vidimo se, očekujemo vas u što većem broju! Mađioničarstvo je jedna od najređih profesija na svetu, s obzirom da prema nekim statističkim podacima, na dva miliona ljudi “dođe” jedan profesionalni mađioničar. Ja, kao taj jedan na dva miliona, dolazim u Lajkovac i nemojte propustiti tu priliku da zajedno podržimo jednu priču vrednu pažnje i damo podršku onima kojima je itekako potrebna. Zajedno sa svim ostalim učesnicima programa, koji su podržali ovu manifestaciju, garantujem svim posetiocima nezaboravan doživljaj, posebno deci. Svi zajedno toga dana imamo jedan uzvišeni cilj, a to je podrška osobama sa autizmom i njihovim porodicama u cilju njihovog što kompletnijeg uključivanja u sve segmente društva.”

Na pitanje, kako je zamislio svoj nastup na manifestaciji, šaljivo je rekao: “U rukavu kec, u šeširu zec, dođite da vidite sjajne mađioničarske trikove, to se mora doživeti!”

Dobro poznata krilatica mladog mađioničara Bojana je: “Ne čekajte da vam se magija desi, stvorite je sami!” To vredi zapamtiti!

Manifesticija je podržana od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Odseka za zaštitu osoba sa invaliditetom pomenutog ministarstva, kao i Saveza “Autizam Srbija” – Autizam Evropa.

Related posts

Leave a Comment