FILM ZA DECU “MAČKE U MUZEJU” U BIOSKOPU 20. APRILA OD 17 SATI

Aprilski program Kulturnog centra „Hadži Ruvim“ Lajkovac startuje bioskopskim repertoarom u četvrtak 20. aprila, projekcijom animiranog filma za decu „Mačke u muzeju“. Film će biti prikazan od 17 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.

Inače, čudesno prijateljstvo u najnovijoj sinhronizovanoj animaciji “Mačke u muzeju” je tek od 13. aprila u domaćim bioskopima.

Da li mačka i miš mogu postati prijatelji, a potom usled izazova koje život nosi i zadržati svoje prijateljstvo!?

Od kreatora bioskopske animacije “Mačke u muzeju” Vasilija Ravenskog i Džerija Svoloua, inače jednog od autor poznate franšize “Ledeno doba”, stiže odgovor na ovo pitanje.

Nakon superherojske animacije Baš super, koja je nedavno zaživela na bioskopskom platnu, za proletnji period sledi još jedna maštovita crtana priča namenjena najmlađoj publici.

Film je sa centrom dešavanja u jednom od najpoznatijih muzeja na svetu.

Dok pokušava da pobegne od nadolazeće poplave, mladi mačak Vinsent i njegov novi prijatelj miš Moris sakrivaju se u starom klaviru. Kada instrument iznenada završi u muzeju Vinsent upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek-dela od glodara i drugih štetočina…

Inače, 20. aprila su na repertoaru lajkovačkog bioskopa dva filma. Nakon projekcije animiranog filma za decu „Mačke u muzeju“ od 17 časova, od 19 časova biće prikazano jedno od najnovijih i nagrađivanih filmskih ostvarenja „Zvezde u podne“.

Related posts

Leave a Comment