DRUGA UTAKMICA ČETVRTFINALA PLEJ-OFA PROTIV PARTIZANA

Revanš utakmica četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije za odbojkašice između Železničara i Partizana igra se u petak 31. marta od 20 časova. Meč će biti odigran u Sportskom centru „Master“ u Zemunu.

Utakmica se može uživo pratiti na digitalnoj platformi Odbojkaškog saveza Srbije, na adresi https://tv.dscore.live/en-int/page/bps-superliga-seniorke

Železničar je veliki favorit, tako da se očekuje da plasman u polufinale ostvari već posle revanša. Prvi susret ubedljivo je pripao lajkovačkim  odbojkašicama sa 3:0, po setovima 25:14, 25:16 i 25:19. Igračice Partizana sigurno će dati sve od sebe da izbore još jednu utakmicu, jer su i u Lajkovcu povremeno pružale solidan otpor.

Ekipa Železničara je oslabljena za neigranje Vanje Ivanović, a videćemo da li će se u sastav vratiti pouzdana Tanja Stanojević.

Najviše neizvesnosti očekuje se u Obrenovcu. TENT je pokazao da je prevazišao krizu i da se postepeno vraća u prepoznatljivu formu, a da li će to biti dovoljno protiv iskusnog Uba videćemo u petak od 17 časova. Utakmica Spartak – Crvena zvezda počinje u 19 časova, dok Srem dočekuje Jedinstvo 1. aprila od 19 časova.

Related posts

Leave a Comment