VANSERIJSKA GENERACIJA FUDBALERA ŽELEZNIČARA (2014.) PLASIRALA SE NA ZAVRŠNICU MINI MAKSI KUPA

Ekipa Marka Radovanovića, koju čine dečaci rođeni 2014. godine, ostvarila je na Mini maksi kupu u Lazarevcu plasman na završnicu kupa u Šapcu, gde će se 25. marta takmičiti među 12 najboljih fudbalskih ekipa Zapadne Srbije.

Sjajna generacija mladih fudbalera lajkovačkog Železničara, polaznika Omladinske škole fudbala, briljirala je na Mini maksi kupu u Lazarevcu. Bili su bolji od odličnih ekipa Kolubare kids 1, Kolubare kids 2, Škole fudbala Kalimero i ekipe Obrenovac 1905.

Trener Marko Radovanović, vidno zadovoljan uspehom svoje ekipe kaže:

„Prezadovoljan sam uspehom svojih fudbalera. Za naše malo mesto ovo je veliki uspeh, a prvo mesto nije nigde lako osvojiti. Pripremamo se za završnicu 25. marta u Šapcu, naporno radimo, nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat i vratiti se u Lajkovac uzdignute glave.“

Miloš Rakić, direktor Omladinske škole fudbala i član Izvršnog odbora FK Železničar ima samo reči hvale za ovu generaciju malih fudbalera i njihov uspeh, a ujedno upućuje poziv svim zainteresovanim dečacima da se priključe Omladinskoj školi fudbala, ističući želju da se „dizelka“ vrati na pravi kolosek:

„Jako lep rezultat, ostvarili smo plasman na završnicu među 12 najboljih ekipa Zapadne Srbije koja će se desiti 25. marta u Šapcu. Generacija 2014. sa trenerom Markom Radovanović radi jako dobro, to je ujedno i jedna od najtalentovanijih generacija u poslednjih nekoliko godina u našem mestu. Ponosan sam na njihov rezultat, ali pre svega na odnos te dece prema radu i obavezama. Uporedio bih ih sa generacijom 2010. koja se na žalost našeg kluba u velikoj većini nalazi u FK Kolubara. Moj i cilj svih mojih saradnika je stvaranje uslova i klime kako bi sva deca ponovo gravitirala ka FK Železničar, da čak i ona koja su iz raznih razloga sreću potražili u drugim klubovima vrate poverenje u naš klub i prepoznaju naša nastojanja da im obezbedimo kvalitetan rad. Dobar pokazatelj da smo na pravom putu je činjenica da smo svakim danom sve brojniji. Ovom prilikom bih uputio poziv svim zainteresovanim dečacima da nam se priključe, jer nam je želja da kao klub uz njih rastemo i vratimo „dizelku“ na pravi kolosek.“

Related posts

Leave a Comment