SERIJU DERBIJA ODBOJKAŠICE ZAVRŠAVAJU U OBRENOVCU

Seriju od tri uzastopna derbija odbojkašice Železničara završavaju u subotu 11. marta od 19 časova u Obrenovcu. Prethodno su savladale dva velika protivnika: Crvenu zvezdu u Beogradu i pobednika kupa Ub u Lajkovcu. Preostaje da nastave fantastičnu seriju od 16 prvenstvenih pobeda i zadrže prvo mesto do početka plej-ofa.

Prenos iz Obrenovca može se pratiti uživo na digitalnoj OTT platformi Odbojkaškog saveza Srbije.

Možda meč sa TENT-om nije takav derbi kao prethodnih sezona, imajući u vidu nešto slabiji plasman Obrenovčanki u ovom prvenstvu, ali je to svakako ekipa koja poseduje izuzetan kvalitet. Sigurno je da će igračice Železničara, predvođene iskusnim šefom stručnog štaba Brankom Kovačevićem, sasvim ozbiljno ući u utakmicu kako ne bi dozvolile iznenađenje.

Posle toga, u poslednja dva kola, preostaje lakši deo posla: Železničar dočekuje pretposlednju Batajnicu i gostuje osmoplasiranom Partizanu.

Ostali parovi 20. Kola su: Ub – Crvena zvezda, Inđija – Jedinstvo, AS Batajnica – Spartak, Partizan Efbet – Srem i Novi Sad – Omladinac.

Još jedan derbi igra se u Ubu, gde domaći tim dočekuje Crvenu zvezdu, a meč je interesantan zbog borbe za treće mesto pred plej-of.

Železničar je prvi sa 18 pobeda i 52 bodova. Jedinstvo ima pobedu manje i 49 bodova, Crvena zvezda je treća sa 15, Ub četvrti sa 14 pobeda, TENT je ostao na 11, a šestoplasirani Spartak došao do 10 pobeda.

Related posts

Leave a Comment