LIDER DOČEKUJE SPARTAK U 16. KOLU SUPERLIGE SRBIJE

Lajkovački Železničar, novopečeni aktuelni lider Superlige Srbije, u 16. kolu dočekuje subotički Spartak. Utakmica u Sportskoj hali Lajkovac igra se u subotu 11. februara,  s početkom u 19 časova.

Ovo je još jedan od mečeva u kojem je Železničar favorit, ali je Spartak vrlo solidan tim, koji je najverovatnije obezbedio učešće u plej-ofu. Subotičanke su na šestom mestu, sa samo pobedom manje od TENT-a. Zato se od odbojkašica Železničara ponovo očekuje dobra koncentracija i opreznost, kako bi bio nastavljen niz pobeda i zadržano prvo mesto.

U derbiju kola sastaju se Ub i Jedinstvo, koje je poraženo u poslednja dva meča, sa Železničarom i Crvenom zvezdom. Utakmicom u Ubu ekipa iz Stare Pazove završiće seriju susreta sa najtežim protivnicima, koja uskoro očekuje ekipu devojaka iz Lajkovca. Naime, u 18. kolu Železničar gostuje Zvezdi, dok u 19. kolu dočekuje Ub.

Parovi 16. kola: Železničar – Spartak, Novi Sad – Partizan Efbet, AS Batajnica- Inđija, TENT – Omladinac, Crvena zvezda – Srem i Ub – Jedinstvo.

Železničar je prvi sa 14 pobeda, Jedinstvo ima 13, Crvena zvezda i Ub po 12. Posle neočekivanog poraza od Inđije TENT je ostao na 10 pobeda, dok Spartak ima jednu manje.

Related posts

Leave a Comment