ZA SRETENJE RADNIČKE SPORTSKE IGRE U ORGANIZACIJI SPORTSKOG SAVEZA OPŠTINE LAJKOVAC

Odlukom Opštinskog sportskog saveza opštine Lajkovac, u Lajkovcu će za Dan državnosti, jedan od najbitnijih datuma u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije, biti organizovane dvodnevne Radničke sportske igre, u tri sporta. Tim povodom, Savez se oglasio saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG SPORTSKOG SAVEZA OPŠTINE LAJKOVAC:

Poštovani sugrđani, dana 08.02.2023. Upravni odbor Sportskog saveza opštine Lajkovac, koji se sastao u proširenom sastavu sa većinom članova skupštine, doneo je Odluku o organizovanju Radničkih sportskih igara, a u cilju pospešivanja na bavljenje rekreativnim sportom.

U tom cilju, na dan Srpske revolucije  i Dan ustavnosti, koji se proslavljaju 15-og i 16-og februara u Hali sportova organizovaće se nadmetanje radnika sa područja opštine Lajkovac u tri sporta (mali fudbal 5 na 5, basket 3 na 3 i stoni tenis 1 na 1). Pojedinačne i kolektivne prijave, uz poštovanje ravnopravnosti polova, moguće je ostvariti kontaktiranjem sekretarijata Saveza na broj 064/28-91-094, kao i slanjem poruka na zvanični instagram profil Saveza https://www.instagram.com/ssolajkovac/. Propozicije takmičenja biće objavljene naknadno, nakon prijava svih zaineresovanih.

U nadi da će se već prve godine navedene igre omasoviti pozivamo sve radnike i radnice firmi, ustanova, preduzeća i organizacija sa područja Opštine da se prijave i uzmu učešće u nekoj od ponuđenih disciplina. Napominjemo da ne postoji kotezacija za učešće u takmičenju, kao i da su obezbeđeni pehari i druge nagrade za najuspešnije učesnike.

S poštovanjem

Predsednik Sportskog saveza opštine Lajkovac

Marko Mirković

Related posts

Leave a Comment