1200 “LJUBIČASTIH” PAKETA POMOĆI SOCIJALNO NAJUGROŽENIJIMA U 9 OPŠTINA

Ovo je bila godina mnogih neizvesnosti, promena i izazova.

Svakako je posebno teška bila socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama. Sa tim u vezi – “Europrom” je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i u devet opština donira 1200 paketa pomoći.

Paketi će biti raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte i to po sledećem rasporedu:

Opština Valjevo 450 paketa

Opština Lajkovac 100 paketa

Opština Mionica 100 paketa

Opština Osečina 100 paketa

Opština Kosjerić 100 paketa

Opština Krupanj 100 paketa

Opština Loznica 100 paketa

Opština Ub 50 paketa

Opština Koceljeva 100 paketa

Akcija će biti sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine, koji će u svakoj od navedenih opština tokom decembra podeliti „ljubičaste“ pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama na svom području, po svojoj evidenciji i rasporedu.

– Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije – ova godina završi na lakši i lepši način, saopšteno je iz društveno odgovorne kompanije „Europrom“, koja najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava upravo na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

Related posts

Leave a Comment