NOVI ODBOJKAŠKI DERBI – DOLAZI TENT

U 9. kolu Superlige Srbije za odbojkašice, u subotu 3. decembra od 19 časova, OK Železničar dočekuje TENT iz Obrenovca.

Ovo je treći derbi u nizu za lajkovačke odbojkašice, a prethodna dva su uspešno završile: u Lajkovcu su pobedile Crvenu zvezdu sa 3:2, a na gostovanju Ub sa 3:1. Ako iz serije utakmica sa najboljim timovima sastav Branka Kovačevića izađe i sa trećom pobedom biće to vrlo značajno za nastavak prvenstva, zbog toga će podrška Lajkovčana sa tribina mnogo značiti.

Subota od19 časova i Sportska hala Lajkovac su pravo vreme i mesto za dragocenu podršku sa tribina odbojkašicama u ovom važnom derbiju.

S druge strane TENT je u prošlom kolu kiksirao pred svojim navijačima porazom od subotičkog Spartaka od 2:3. Obrenovčanke su svakako i umorne jer su između prvenstvenih kola odigrale dvomeč sa rumunskim Rapidom u Kupu izazivača. S obzirom da su ispale iz daljeg takmičenja mogu da se fokusiraju na prvenstvo i polufinale kupa, u kojem se takođe sastaju sa Železničarom.

Naredno kolo će obeležiti i meč između Crvene zvezde i Uba u Beogradu. Trenutno Železničar sa sedam pobeda jedini prati neporaženo Jedinstvo, dok Crvena zvezda, Ub i TENT imaju po šest pobeda.

Related posts

Leave a Comment