JEDNA OSOBA PREMINULA, 15-ta ŽRTVA KORONE U OVOJ GODINI NA PODRUČJU LAJKOVCA

Nakon više meseci, tokom kojih na području Lajkovca nije bilo novopreminulih u vezi sa kovidom, a broj novozaraženih korona virusom je na dnevnom nivou bio minimalan, prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od posledica infekcije korona virusa preminula je još jedna osoba sa područja opštine Lajkovac. Ovo je petnaesta žrtva kovida u ovoj godini na području opštine Lajkovac.

Od početka godine, u vezi sa kovidom preminulo je 213 osoba u Kolubarskom okrugu: Valjevo 120, Ub 36, Mionica 17, Osečina 15, Ljig 10 i Lajkovac 15 osoba.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, novozaraženih u Kolubarskom okrugu je 6, dok na području Lajkovca nema laboratorijski potvrđenih novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Aktivnih slučajeva obolelih od korona virusa na području Lajkovca je 10, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 146.

Od početka godine je na području Lajkovca ukupno potvrđen 2001 slučaj Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, u ovoj godini, je 24 976.

U Opštoj bolnici Valjevo su prema poslednjim podacima na lečenju 4 pacijenta sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), bez pacijenata na potpomognutoj respiraciji.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 28. novembra:

Related posts

Leave a Comment