STRMOVO POBEDILO RIBNICU I NASTAVLJA TRKU SA VRELOM ZA JESENJEG PRVAKA

U 12. kolu Kolubarsko-mačvanske zone Strmovo je danas na stadionu „Obren Radovanović“ savladalo Ribnicu sa 3:2 i tako nastavilo trku sa Vrelom Sport za titulu jesenjeg prvaka. Oba tima imaju po 26 bodova, ali Vrelo sutra u Belanovici igra svoj meč, što je ujedno derbi ovog kola.

Imalo je Strmovo lagano vođstvo od 3:0 protiv poslednjeg tima na tabeli, koje umalo nije prokockalo u poslednjoj trećini utakmice. Strelac prvog gola bio je mladi Stefan Grujičić u 37. minutu, da bi početkom drugog dela igre domaćin dao dva gola za tri minuta. Prvo je u 52. minutu Aleksandar Radovanović povisio na 2:0, a već dva minuta kasnije Luka Stojaković je precizan za fantastičnih 3:0.

Međutim, očigledno je u finišu susreta došlo do opuštanja fudbalera Strmova posle visokog vođstva, tako da Aleksić u 62. i Popović u 80. minutu znatno ublažuju poraz Mioničana.

Svi ostali mečevi igraju se sutra. Osim derbija između Kačera i Vrela, očekujemo da bude vrlo zanimljivo na gradskom stadionu u Lajkovcu, gde Železničar dočekuje Osečinu. Železničar je znatno popravio položaj na tabeli i sa 17 bodova se nalazi na petom mestu, dok Osečina. Zadrugar gostuje u Klupcima, a sve utakmice počinju u 13 časova.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo je još jedno kolo, koje će se igrati sledećeg vikenda.

Related posts

Leave a Comment