JOŠ JEDNA POBEDA STRMOVA, VISOK PORAZ ZADRUGARA

Danas su odigrane samo dve utakmice 10. kola Kolubarsko-mačvanske zone u kojima su igrala dva lajkovačka kluba, oba u gostima.

Pobedom od 1:0 u Prnjavoru Strmovo je nastavilo seriju pobeda i ostaje na visokom drugom mestu i posle ovog kola, dok je Zadrugar u Petkovici pretrpeo najteži poraz u ovom prvenstvu – bilo je 4:0 za Cer.

Meč između Mladosti i Strmova dugo je bio bez golova, što je neuobičajeno za ovogodišnje utakmice lajkovačkog zonaša. Drugoplasirani tim na tabeli igrao je mudro i strpljivo, da bi pogotkom Nemanje Mijailovića u 83. minutu (ušao u igru u 62. minutu) odneo sva tri boda iz Prnjavora.

Verovatno je malo ko očekivao da će Zadrugar, pogotovo posle pobede u prošlom kolu kojom je prekinuo seriju od dva poraza, tako ubedljivo biti poražen od Cera, kojem ne ide najbolje u poslednje vreme. Do ovog meča tim iz Petkovice skupio je svega pet bodova i delio poslednje mesto sa mioničkom Ribnicom. Međutim, danas su napunili mrežu Lajkovčana, golovima u 29, 53, 77 i 84. minutu, s tim što treba istaći da su prvi i drugi pogodak bili iz penala.

Strmovo se trenutno nalazi na drugom mestu sa 20 bodova, koliko ima i vodeće Vrelo Sport, koje sutra očekuje iskušenje u Divcima. Bez obzira na ishod ostalih utakmica Strmovo ostaje na drugoj poziciji, jer Radnički Klupci i valjevski Radnički imaju po 15 bodova. Zadrugar je osmi sa 13 bodova, što se može promeniti nakon sutrašnjih mečeva.

Železničar je trenutno deveti sa 11 bodova, a sutra od 14 časova dočekuje Ribnicu, koja se nalazi na poslednjem mestu sa pet bodova. U sutrašnjoj utkmici domaći pobedom zadržavaju poziciju na sredini tabele, dok će gosti pokušati uraditi nešto više za priključak na tabeli.

Related posts

Leave a Comment