KARATISTI “TUCOVIĆA” DRUGI U KRUPNJU

Danas je u Krupnju održan “Super kup SKU” i “Trofej Krupnja – festival karatea 2022.” U izuzetno jakoj konkurenciji, učestvovalo je 19 klubova i 215 takmičara iz Rumunije, Republike Srpske i Srbije, karatisti lajkovačkog kluba “Dimitrije Tucović” osvojili su drugo mesto.

Najbolji klub u generalnom plasmanu po broju osvojenih medalje je KK “Aleksandra” Rača, drugo mesto osvojio je KK “Dimitrije Tucović” Lajkovac, dok je treće mesto pripalo KK “Zanšin” Arilje.

“Odlično takmičenje, odlični domaćini, odlična saradnja sa kolegama, visoko drugo mesto, šta više poželeti, opet smo sa najboljima”, kaže zadovoljno predsednik i trener kluba Miodrag Jevtić.

Kako saznajemo, viđeno je dosta kvalitetno izvedenih kata i uzbudljivih borbi,tako da su ljubitelji karate sporta mogli da uživaju. Pravdu je delilo 14 sudija, raspoređenih na 4 borilišta.

Svi učesnici veoma su zadovoljni organizacijom i gostoprimstvom tehničkog organizatora KK “Krupanj”, a i učesnici takmičenja i gosti iz svih krajeva Srbije oduševljeni su lepotom Krupnja i okoline.

Related posts

Leave a Comment