MASTER ČAS MILUTINA RANKOVIĆA U LAZAREVAČKOJ BIBLIOTECI

U okviru Dana evropske baštine i povodom Dečije nedelje, umetnik Milutin Ranković održao je danas master čas u Biblioteci “Dimitrije Tucović” u Lazarevcu.

Mališani lazarevačkog vrtića “Raša i Maša” organizovano su posetili aktuelnu izložbenu postavku zajedničke izložbe dva međunarodno priznata autora Milutina Rankovića i Nevene Nikodijević u biblioteci i prisustvovali su master času umetnika Milutina Rankovića.

Deca su ponela sjajne utiske sa ovog događaja, bili su sve vreme aktivni učesnici  i ovom prilikom stekli nova saznanja vezana za umetnost.

Umetnik Milutin Ranković je nebrojeno puta imao priliku da master čas održi širom Srbije i po evropskim prestonicama, a današnji za najmlađe mu je kaže predstavljao posebno zadovoljstvo. Umetnik je uspeo da maksimlno animira decu, koja su postavljala brojna pitanja, pokazala veliku zainteresovanost i veštinu u praktičom delu master časa.

Izlišno je i naglašavati, u kojoj meri su ovakvi sadržaji bitni za blagovremenu edukaciju i pravilno usmeravanje dece u njihovom najranijem uzrastu.

Related posts

Leave a Comment